God helg og Takk for fine gaver!

Nyfødt,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,KarinFoto,Fotograf Karin Pedersen

Herlighet så skjønn liten gutt ♥ Bare 7 dager ung, fra Halden ♥

Jeg kunne ikke la være å stikke en raskt tur innom her med det skjønne bildet!! Herremin, så skjønn ♥ Så hyggelig å se at flere fra nabokommunene dukker opp i studioet mitt også. Det føles som dagene går i ett for tiden, og fredagen er tilbake igjen like fort som den går. Denne uken har det dukket opp flere søte små gaver i posten til studioet mitt(!!). Noe la jeg ut bilder på instagram (@karinfoto), men ikke alt, så det gleder jeg meg til å ta i bruk og vise dere * T u s e n  ♥  T a k k *

I dag kom endelig bestillingen min på søte små spenner i 7 forskjellige farger som passer fint til både nyfødt og baby. Jeg har ikke fått sjekket det enda, men det ser ut som noen av fargene matcher fint med fargene på tyllskjørtene i studio. Det er jo så fint med litt andre farger enn bare rosa og lilla også.

Her har det vært fredagstaco med familien. Det er noe vi startet med for noen uker siden, og både vi voksne og ungene gleder oss til fredagen. Koselig ♥ I helgen er det ikke noen store planer, så det som skjer, blir nok spontant. Forhåpentligvis blir det noen bakekunstner på kjøkkenet på søndag i anledningen morsdagen. Kaker ungene har laget er det beste jeg vet!! Nå skal jeg bare sende ut et visningsgalleri, så er det helgen for meg også.

God helg ♥

KarinP