God 17 mai, nyt dagen! // VINNERE av giveawayen!!

Nyfødtfotograf Karin Pedersen,Karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotografering,trau,sarpsborg

Nyfødtfotograf Karin Pedersen,Karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotografering,trau,sarpsborg

 

Vakre gutten 11 dager fra Sarpsborg ♥

Det er en del muligheter for variasjon i settingene under en nyfødtfotografering. Trauet er en av favorittrekvisittene mine, og også en av de første jeg kjøpte – før studio var klart. 

Jeg er bare en snarvisit innom for å ønske dere en god 17-mai feiring ♥ Husk å nyte dagen, selv om den sikkert er slik jeg også ofte opplever den – stressende! Koselige er dog å møte så mange man ikke ser hver dag, og så koselig at folk har pyntet seg. Jentene mine har valgt seg ut fine hvite kjoler og krans i håret, – gleder meg veldig til å se dem i det. Tøyet til guttungen har jeg faktisk ikke helt bestemt meg enda. Litt sent ute som vanlig… hehe! Det blir hvertfall barnetog, is og forhåpentligvis grilling hvis været holder seg fint *krysser fingrene*

Ta gjerne turen innom instagram -> @karinfoto for å se hvem som vant nyfødtkrone giveawayen!! Så gøy at så mange ble med i konkurransen. Neste konkurranse vil bli med hårpynt, så følg meg gjerne på instagram for å få den med deg =)

Fin kveld og god helg ♥

KarinP