Glad og overveldet!

fotograf,karinfoto,karin,pedersen,babyfotograf,sarpsborg,østfold,østlandet,nyfødtfotografering,nyfødtfotograf,nyfødtfoto,

★ Nydelige prinsen på 10 dager fra Vestby ★

Wow! Jeg er så overveldet over de nydelige menneskene jeg møter i studio ♥ Nå har jeg fått inn bookinger helt fram til mai i år! Jeg er så overveldet :) Det er en så god følelse å vite at jeg har mange oppdrag i vente, noe godt å glede seg til. Jeg har til nå hatt mange spontan oppdrag på nyfødtfotografering, og det har fungert fint, men det fyller seg fort opp med reservasjoner nå, så det beste er å være ute i god tid, spesielt viktig med nyfødtfotografering. Bare å sende meg en e-post/ringe hvis du har noen spørsmål eller ønsker booke tid :)

Studioet er endelig kommet godt på plass igjen. Det gjorde seg godt med det lyse gulvet framfor halve rommet sort og mørkt. Det nye studiolyset mitt er også kommet. Jeg har så vidt pakket det ut og beundret det. Veldig spent og nysgjerrig på hvordan det vil bli. Jeg har nemlig noen ideer i hode, men om det blir sånn, ja det gjenstår å se. Får bare håpe jeg finner noe ledig tid i løpet av morgendagen for å teste det ut, så jeg kan ta det i bruk på onsdag.

Deretter er målet å få tatt bilder av ungene mine ute på kjelken som vi har etter bestefar. Gleder meg, men jeg blir nok veldig rørt av den settingen siden bestefar gikk bort før jeg fikk barn ♥

Ta var det kvelden igjen! God kveld til dere ♥
-Karin

thumbs_img_270114