Karinfoto_Babyfotograf_Nyfødtfotografering_Karinfoto-no_Barnefotografering_nyfødtfoto

Fra nøytralt til rosa!

 

Karinfoto_Babyfotograf_Nyfødtfotografering_Karinfoto-no_Barnefotografering_nyfødtfoto

Nydelige lille Prinsesse E  ♥  9 dager fra Fredrikstad
Opprinnelig fotografert på beige teppe.

Se så utrolig skjønn frøken! Hun var så bitteliten ♥ Det er så gøy å se hvor mye et bilde forandrer seg når jeg endrer fargen på bakgrunnen. Det er ofte at jeg i lag med foreldrene velger farger som er tidløse, men det er også veldig fint med noe andre enn nøytrale farger også. Dette her er endret i etterbehandlingen. Rosa virker veldig skummel farge å velge, men det finnes en stor skala av rosafarger, og denne er blant de fine syns jeg. Rosa passet også dette bildet ekstra godt pga den rosa luen. 

Det siste året har jeg jobbet veldig mye med å redigere raskere, noe jeg føler jeg har blitt bedre på, samtidig som jeg ser at det er viktig å verdsette og bruke litt tid på redigeringen også. Det er fortsatt der sluttresultatet ligger, og full fokus på bare å ferdigstille bilder tar bort litt av gløden, jeg liker å redigere og få fram glød og magi i bildene mine. Bildene rett ut av kamera er bare halvferdige bilder. Jeg håndredigerer hvert eneste bilde, og mange av galleriene er mellom 40-70 bilder, så det forklarer seg lett hvorfor det er litt ventetid. Det er også der det kunsteriske uttrykket får spillerom. Samtidig syns jeg det er stas at foreldrene er så ivrige på å se bildene at de nesten ikke kan vente ♥  

Ønsker deg og dine en fin dag! 

Husk å bestille nyfødtfotografering med termindato for å sikre at jeg har kapasitet, eller kontakt meg så snart babyen er født.
Anbefalte fotograferinger; Nyfødt (0-14 dager) eller/ og Baby 2-3 mnd. Deretter 6 mnd og 1 år. Er du usikker hva du skal velge er det bare å sende meg en pm på facebook.