Ettårsfotografeirng_FotografKarinPedersen_Babyfoto_Portrett_nissebaby

Fotograferer noen bestemte helger i 2017

julebilde,blånisse,karinfoto,babyfotograf,julefotografering,julegave,babyfotografering,nyfødtfotografering,østfold,østlandet,oslo,fredrikstad,moss,halden,askim,vestby

julebilde,karinfoto,fotograf Karin Pedersen,babyfotograf,barnefotograf,julegave,juleinspirert,blånisse,blånisselue

 

Fine blånissen <3

Som en liten test ut dette året, kommer jeg til å sette opp fotograferinger i noen helger for de som ikke har anledning til å komme på formiddagen på hverdagen. Det gjelder babyfotografering fra 4 mnd og oppover. Disse fotograferingene er raske (maks 1 time) og kan oftest gjøres på veien til et annet sted. F.eks er det flere av de som kommer fra Oslo som etter fotograferingen tar turen videre til Sverige (Svinesund/NordbyCenter) for en harrytur som er ca 20 minutter unna i bil fra studio. :) Jeg har for øyeblikket to helger i oktober, november og desember ledige for oppdrag.

Er du usikker på hvilken alder du burde velge å forevige hos meg? Send meg en e-post her på siden eller PM på facebooksiden min så svarer jeg gjerne på det. OG som du ser, er juletingene tatt fram i studio for de som vil kombinere fotograferingene med noe juleinspirert. 

God ukestart :)