Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Nyfødtfotografering
Nyfødtfotograf,karinPedersen,fotograf,babyfoto,fineart,huske,sovebilde,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,akershus

Nyfødtfoto

fra 8-10 dager – 3 uker 

Det er ingen fotografering som er så spesiell som nyfødtfotografering. Ikke bare er det unike bilder av babyen din, men det er også veldig spesielt å være “behind the scene”. Å se hvordan bildene tar form i studio mitt, er noe mange blir ekstra overrasket og rørt over når de kommer i studio og opplever dette for første gang.  

Når babyen er helt nyfødt er kroppen fortsatt preget etter livet i magen, noe som gjør mange av de skjønne nyfødtposeringene mulig. Fotograferingen foregår som oftest 10 dager etter fødsel hvor jeg har forberedt studio så det er optimalt for soving for babyen. Mange foreldre er engstelige for at babyen ikke vil sovne, men det er ingen grunn til å uro seg for det hos meg. 

Studioet har en del rekvisitter familiene kan låne fra i tillegg til at jeg benytter gjerne personlige rekvisitter i bildene også. Jeg har alltid forslag og ideer til fine bilder, og forbereder også gjerne om du har egne bildeønsker. Jeg setter av god tid slik at vi slipper tidspress i studio.

Booking: Anbefaler å booke inn med termindatoen før fødsel din slik at jeg kan garantere plass i kalenderen når babyen er født.