fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Nyfødtfotografering
karinfoto,fotograf,babyfotograf,babyfotografering,Karin Pedersen

Nyfødtfotografering

fra 8-10 dager – 3 uker 

Det er ingen fotografering som er så spesiell som nyfødtfotografering. Ikke bare er det unike bilder av babyen din, men det er også veldig spesielt å være “behind the scene”. Å se hvordan bildene tar form i studio mitt, er noe mange blir ekstra overrasket og rørt over når de kommer i studio og opplever dette for første gang.  

Nyfødtfotografering handler om å forevige det vakre nyfødtutseende. Når babyen er helt nyfødt er de fortsatt preget etter livet i magen, noe som gjør mange av de skjønne nyfødtposeringene mulig. Fotograferingen foregår som oftest 10 dager etter fødsel hvor jeg har forberedt studio så det er optimalt for soving for babyen. Mange foreldre er engstelige for at babyen ikke vil sovne, men det er ingen grunn til å uro seg for det hos meg. Som oftest fotograferer jeg babyen i lyst oppsett med et hint av farger og gjerne med rekvisitter valgt ut av familien. 

Studioet har en del rekvisitter som er håndplukket til min stil og måten jeg fotograferer på, men jeg benytter også gjerne personlige rekvisitter i bildene. Jeg er åpen for bildeønsker i forkant av fotograferingen, slik at jeg kan forberede studioet og fotograferingen best mulig. Ellers har jeg også alltid forslag og ideer til fine bilder. Jeg setter av god tid slik at vi slipper tidspress i studio. En nyfødtfotografering varer normalt 2-3 timer. Jeg kombinerer nyfødtfotografering med;

  • Søskenfotografering,
  • Kjæledyrsfotografering
  • Familiefotografering.  

Booking: Anbefaler å booke inn med termindatoen din slik at jeg kan garantere plass i kalenderen når babyen er født. Noen måneder er det ekstra stor pågang.