Forskjellige nyfødtfotograferinger, samme setting!

Fotograf Karin Pedersen,nyfødt,baby,nyfødtfotografering,halden,sarpsborg

Fotograf Karin Pedersen,nyfødt,baby,nyfødtfotografering,halden,sarpsborg

Fotograf Karin Pedersen,nyfødt,baby,nyfødtfotografering,sarpsborg

Spesalisert Nyfødtfotograf,KarinFoto,Fotograf,Nyfødt,Sarpsborg,østlandet

Bestille nyfødtfotografering, gravid termin,booking nyfødt, Nyfødtfotograf Karinfoto, Karin Pedersen

Fotograf Karin Pedersen,nyfødt,baby,nyfødtfotografering,Moss

Nyfødtfotografering,karinfoto,nyfødtfotograf,babyfotograf,heklet nyfødtlue,sarpsborg,østfold,fredrikstad

 

6 vakre babyer på hver sin nyfødtfotografering i studio fra
Vestby, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden  ♥

Dette er en av mine favorittsettinger. Så ren, enkel, og like fine i både farger og sorthvitt. Gjentar meg kanskje nå, men det er viktig for meg at vi varierer på settingene underveis slik at foreldrene får et variert bildegalleri å velge ut sine favoritter. Noen har mange ønsker og det er enkelt å bytte mellom de forskjellige settingene, mens andre vil ha det helt enkelt gjennom hele. Denne settingen her gir meg faktisk en stor variasjon både med og uten rekvisitter uten at jeg trenger å forstyrre babyen noe særlig.

Denne uken gikk jo så fort! Mai har gått SÅ fort. Nå kan jeg se fram til en hektisk tid framover med både nyfødtfotograferinger, terminer, babyfotograferinger og ettårsfotograferinger booket inn. I juli reiser jeg til Kristiansand for en uke, ellers er jeg å finne litt til og fra i studio stort sett hele sommeren. Denne uken har jeg hatt fine besøk helt fra Røyken faktisk. Herlig  ♥ Kan ikke vente med å komme i gang med redigeringsjobben, men nå er det helg med den fine familien min  ♥

Lik gjerne facebooksiden min Så ses vi kanskje der =)

God helg til deg  ♥

KarinP