Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Fornyelse!

Fornyelse!

E N D E L I G har jeg fått på plass en kommodeløsning som passer vårt behov OG ikke minst passet perfekt i målene i kroken i gangen. Vi har bodd her i over 5 år, men aldri funnet verken skap eller kommode som har passet inn der (pga målene). Vi har derfor bare endt opp med en midlertidig løsning som har forblitt i flere år. 

Siden vi nå er blitt 5 stk her i familien, er behovet for skap og kommoder enda større. Tøyet til lille spurven (babyen) var bare et totalt kaos i den kommoden vi hadde tidligere. Jeg og John trålte rundt på nettsider i går kveld etter passende kommodeløsninger. Dessverre var de aller fleste endten for korte i lengden, for dype, for lave eller upassende på annen måte.

Målene den skulle passe i var, lengde 128 cm, 48 cm dyp, 1 meter høy eller høyere. Ikke det letteste puslespillet nei!! Ved en tilfeldighet kom jeg over to kommoder på bohus sin nettside og utrolig nok ble disse to modulene 127,6 cm til sammen i lengden, 112 cm i høyden og akkurat i dybden. Flaks at det passet akkurat på målene. Vi var litt nølende i forhold til prisen, men da vi tok turen til Bohus i dag, var det attpåtil kampanjetilbud på disse to. Hvem liker ikke kampanjer!!?? Hihi!!

Min kjære har stått på og skrudd dem sammen i ettermiddag med stor hjelp fra jentene.
Sukk, jeg er så fornøyd!!! Jeg liker å ha babytøyet i nærheten av badet, siden det er der skiftet hovedsakelig foregår.


Kommoder; Atlanta kommode 4+2 og Atlanta kommode 5 skuffer.
*Karin