Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Forberedelse til vinterkvelder

Forberedelse til vinterkvelder

Ja! Hvem har vel ikke den lange vinteren fortsatt klart i minne? Min kjære tok like gjerne litt ekstra i da han bestilte fire storsekker med ved denne gangen. Tenker det blir en usedvanlig varm vinter i år, nå som vi har lageret stappfult?
Nå er jeg fortsatt “nyoperert” etter keisersnittet og skal ikke bære tunge løft enda. Jeg slapp unna den største jobben. Jentene fikk et premiekort hver for å hjelpe til med å stable. De trillet flittig ved fra haugen og inn i kjelleren med dukkevognene sine og syntes det var en festlig familieaktiviet.

Storesøster i godt humør ♥
Håper dere har hatt en fin søndag! 

post signature

Comments:

 • Flinke jenter!! :)

  17. juli 2011
 • Hei!Det er deilikt att enn har ved om vinteren..Og herlikt att ungene hjalp til.Klem fra Britt!

  17. juli 2011
 • Så herlig med masse ved, skulle vel egentlig bestillt litt selv også :/ Men men, tror vi har ganske mye enda. Flott bilde av storesøster :)

  17. juli 2011
 • Ja i fjor vinter måtte vi være litt sparsom på veden, ikke noe stas altså. Så jeg kommer nok til å sette pris på det store vedlageret når kulda setter inn. Blir godt å ha det lunt med vedfyring.

  17. juli 2011
 • Sittet å kose meg på bloggen din. Liker bildene dine utrolig godt. Tror jeg må legge deg til i mine favoritter:))Thanks for sharing:)))

  7. oktober 2011
 • Tusen takk Jill c",) Koselig med hyggelig kommentar :)

  7. oktober 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.