Fine dager i studio!

Nydelig nyfødtfotografering hos KarinFoto,Karin Pedersen,Sarpsborg,Erfaren nyfødtfotograf,Nyfødtfoto,Østfold,Østlandet,

 

Nydelige tyllprinsessen fra Sarpsborg ♥

Vakre bilder av den nydelig frøkena i tyllskjørtet og hårbåndet til studio. Hårbåndet er fra My beloved Ones og er en av mine absolutte favoritter. Jeg bruker det ofte, syns det er veldig enkelt og søtt på samme tid.

Her går det unna så det knirker i leddene mine, hehe, det har vært superfine måneder. Jeg har hatt utrolig mange nyfødtfotograferinger, mens denne måneden blir det en del babyfotograferinger. Hektiske uker gir meg alltid så mye motivasjon og ideer at jeg nesten ikke får sove når helgen kommer, så det skribles alltid ned noe i sketchboken min. Jeg elsker det når ideer sklir ut så blyanten danser på arkene, og hater øyeblikkene når alle ideene bare svirrer rundt i hode uten å lede noe som helst sted.

favoritter,skissebok,KarinFoto,Nyfødt og Babyfotograf i Sarpsborg,Erfaren nyfødtfotograf,Sarpsborg,grålum

Skisseboken min har jeg også skrevet om i 3 fine favoritter ♥ Jeg samler egentlig alt mulig i boken, men mest er det ting som inspirerer, motiverer og vekker en eller annen følelse i meg. Det kan være en rytme i en låt, quotes, sangtekster, design på et produkt i butikken, et plagg med fargekombinasjoner eller teksturer jeg liker, nyanser av en farge, former. osv…  Ja egentlig hva som helst og det er en fryd å få det ned på papiret og ut av hode ♥

Fin kveld ♥

KarinP