Etterlengtet rekvisitt på plass i studio

nyfødt,fotografering,karinfoto

nyfødt,fotografering,karinfoto

Før jeg startet opp med det lille studioet mitt hadde jeg noen nyfødtoppdrag på hobbybasis, og bildene over er en av disse. Kurven fant vi blant interiøret hjemme hos babyen, og den passet bare helt perfekt. Siden da har jeg savnet en slik kurv i studio og stadig vært på utkikk etter den. Nå er den endelig på plass i studio 

Jeg er ikke opptatt av å ha allverdens av rekvisitter, men jeg liker veldig godt antikke/gammeldags og naturlige rekvisitter til nyfødtfotograferinger.

Det er kommet en ny side under «♥Blogg», en oversikt over innleggene mine en god stund tilbake. Ta gjerne en titt ved å følge denne linken -> Bloggoversikt Så mange bilder jeg har visst fram i bloggen som jeg er så stolt av 

Håper dere nyter den nydelige solen! Den har fosset inn i alle vinduer her jeg sitter i det nye kontorhjørnet mitt. Kan ikke beskrive hvor godt valg det var å flytte ut av det mørke kontoret uten dagslys.

Ha en fin dag! :)
-Karin