Ettårsfotograferinger og ballonger

ettårsfotografering,Fotograf Karin Pedersen,babyfotograf,ballonger,Sarpsborg,Personlig babystudio

Fotograf_karinFoto_KarinPedersen_ettårsfotografering-5

 

Nydelige frøkena fra Frogner på ettårsfotografering i studio ♥

Dette er et av flere favorittbilder fra ettårsfotograferinger med ballonger ♥ Har du sett så herlig uttrykk? Så stolt og glad på engang! Jeg har lenge inkludert en heliumsballong med ettårsfotograferingene mine, ikke bare fordi det er så fint i bildene, men fordi barna syns det er kjempestas. En fotografering handler jo også om en god opplevelse. Det gjør at bildene blir ekstra fine også, det minner deg og barnet b.la også om den opplevelsen i studio. Ønsker du flere ballonger, slik som mammaen til denne frøkena også ønsket, ordner jeg gjerne det på forespørsel.

Det er bare tirsdag, men allerede har jeg hengt litt etter skjema. Jeg har fått klargjort gallerier, fått avgårde pakker med posten og fulgt opp mailer og diverse. Likevel er ikke listen min helt nådd bunn altså, så fullføre det blir det første jeg gjør i morgen. Noe nytt garn er kommet i hus også til noen nye prosjekter på luer og wraps til nyfødtfotograferingene mine, men nå gjenstår det også å få strikket/heklet det ♥

Tips meg gjerne om hva du ønsker at jeg skal skrive om i bloggen, så lager jeg en liste. Jeg har alltid så mange ideer, men jeg vil gjerne vite hva akkurat DU ønsker å lese om her ♥

Fin morgen til deg ♥
KarinP