Ettårsfotografering pluss skateboard er lik dette

Ettårsfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,Fine ettårsfoto,Fotograf Karin Pedersen

Ettårsfotografering,karinfoto,babyfotograf,ettår,ettårsfoto,fotograf Sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,

Ettårsfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,Fine ettårsfoto,Fotograf Karin Pedersen,Oslo,Moss,Halden,Fredrikstad,Askim,Rakkestad

Ettårsfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,Fine ettårsfoto,Fotograf Karin Pedersen,Oslo,Moss,Halden,Fredrikstad,Askim,Rakkestad

 

Kult med skateboard under 1 årsfotografering ♥

Jeg har hatt så lenge lyst til å vise deg en av mine favoritt sorthvitt serier med skateboard på en ettårsfotografering ♥ Passet fint å lage det innlegget nå etter forje innlegg forskjellige settinger, èn nyfødtfotografering også handler om rekvisitter, men til nyfødtfotograferinger. 

Jeg tar alltid en del bilder under ettårsfotograferingene. Har du barn selv, ser du sikkert også ofte at det finnes så mange forskjellige uttrykk hos barnet som du elsker. Et smil er derfor ikke alltid det eneste man ønsker å forevige. Derfor er det alltid veldig koselig å høre foreldrene fortelle litt om barnet under fotograferingen mens barnet leker og jeg fotograferer. Noen ganger sitter barnet på en bestemt måte bare i et sekund eller to, så at jeg har fotoutstyr til å henge med på dette, er så utrolig viktig for meg når jeg fotograferer på den måten jeg gjør. Skateboard er stort sett alltid populært, men disse øyeblikkene her, skjer utrolig raskt, og er bare så skjønne øyeblikk i tilegg til resten av de fine bildene man får ut av en ettårsfotografering ♥

I dag har jeg slått meg løs på ebay igjen etter at jeg fikk en idè til en ny setting i studio. Jeg klarer knapt vente med å komme i gang med det, men må jo vente den tiden det tar med stort sett alt fra ebay. Kjedelig å vente på postgangen når man helst skulle hatt det i går. Veldig likt meg hehehe…!

Så ønsker du fotografering av babyen din, kan jeg ha noen spennende ideer å tilby i studio ♥
Lik gjerne facebooksiden min for å følge med på siste nytt!

Fin kveld ♥
KarinP