Ettårsfotografering piece of cake?

Herlig ettårsfotografering i Sarpsborg,

ettårsfotografering_karinfoto_babyfotograf

Herlig ettårsfotografering i Sarpsborg,

Ettårsfotografering_karinfoto_babyfotograf_sarpsborg_fredrikstad_halden

ettarsfoto_karinfoto_babyfotograf_karinPedersen_

 

 

Latterkick i studio ♥ Nydelige ettåringen fra Halden!

 

Fantastisk! Jeg må så le hver gang jeg ser de sprudlende bildene ♥ Planen var å få et fint bilde av henne der hun stod og holdt i dukkevognen sin mens den søte bamsen hennes satt ved siden. Det var litt lettere tenkt enn gjort! Haha! Det ser jo ut som hun stilte seg pent opp, men hun var nesten mer bak meg enn foran kamera. Dukkevognen ble kjørt rett i veggen og bamsen flakset avgårde en annen vei… haha!  Mammaen måtte løpe rundt med henne i armene, sette henne ned og løpe fort bort mens jeg fotograferte de få sekundene i mellom før hun løp etter.  Man kan ikke akkurat tvinge disse minisjefene til å stå eller sitte stille og forvente masse smil og latter, så her samarbeides det så godt det kan. Studioet mitt er ikke så stort, så det er heldigvis ikke så stor plass å løpe på, men plass nok til å gi foreldrene en liten treningsøkt og de små masse latter… hehe! Den aktive frøkena var hos meg på nyfødtfotografering også. Da hadde hun med seg «storebror» på fire bein og sov seg søtt gjennom hele fotograferingen ♥ Noen av bildene kan ses her og det er også hun som er den vakre lille jenta på gavekortet mitt.

Her har det vært høstferie –  som har rast unna så fort når jeg ser tilbake på uka. Skal bli godt med vanlig hverdag igjen. Jeg er så og si fullbooket med oppdrag denne måneden, og gallerier venter alltid i tur og orden på å bli klargjort. Ikke et kjedelig øyeblikk her med andre ord. Luksus! Jeg og min kjære er også i full gang med prosjekt i gangen utenfor studio. Her skal det bli en gang og eget toalett tilknyttet studio slik at besøkende slipper å gå i trapper for å benytte det jeg har i dag. Det vil bli veldig fint å samle alt på ett sted, og jeg ser utrolig fram til mer veggplass for bilder!!

God helg

KarinP