Ettårsfeiring av vakre fine lille go´gutten.

Vakker nyfødtfotografering i studio,Nyfødtfotograf Karin Pedersen,KarinFoto,Sarpsborg

Vakker nyfødtfotografering i studio,Nyfødtfotograf Karin Pedersen,KarinFoto,Sarpsborg

 

Perfekte lille go´gutten 8 dager og 2,8kg ved fødsel – for ett år siden ♥

Jeg og familien feiret den flotte lille karen her sin 1 års dag i helgen!! Utrolig hvor fort tiden går!! Fine tantebarnet mitt er så supergod ♥ Ikke så mye ro på han nå lenger med krabbing og «rydding» av bord vell innlært hihih ♥ Han gir meg nok en fin utfordring i studio neste gang, hehe! Gleder meg! Det øverste bildet er en av de sorthvitt bildene som skal opp på veggen i studio. Jeg er så spent og utålmodig på å få det opp!!

I dag har det vært redigeringer på dagsplanen. Det er som jeg sa tidligere, så utrolig koselig med besøk i studio at det blir litt stusselig de dagene jeg har satt opp redigering og pakking på planen. Heldigvis har jeg plenty av underholdning i ørene med wimp og Sam Smith, og selvfølgelig nydelige bilder å redigere. Absolutt min måte å lade opp på ♥

Etter den etterlengtede turen til IKEA i helgen, ligger nå alt på handlelisten i poser utenfor studio. Som jeg nevnte i Grønne detaljer må jeg omorganisere litt i studio for å få plass til bildene mine på veggen. Det ble blant annet noen nye skuffer, pledd og noen småting. En kontorstol til kontorkroken min ble det også, noe jeg absolutt ikke angrer på. Det er viktig å sitte godt når jobben innebærer en del timer foran mac´en. En kjøkkenstol i tre duger veldig dårlig i lengden har jeg smertelig fått oppleve. Det burde jeg ha gjort for lenge siden.

Fin dag til dere <3

KarinP