Et perfekt smil i pappas hånd

Babyfotograf Karin Pedersen i Sarpsborg,Nyfødtfotograf med eget studio,Spesialisert nyfødtfotograf,babyfotograf,nyfødtfotografering,østfold,oslo,østlandet,vestfold

Nyfødtfotograf Karin Pedersen i Sarpsborg,Nyfødtfotograf med eget studio,Spesialisert nyfødtfotograf,babyfotograf,nyfødtfotografering,østfold,oslo,østlandet,uglelue,nyfødt,book nyfødtfotografering

 

Nydelige lille prinsen fra Halden, så liten og perfekt ★ Et nydelig oppdrag som rører meg litt ekstra ♥

Foreldrene til den nydelige lille gutten var så heldige å få gavekort på fotograferingen i babyshowergave av venner. Så koselig! 9 dager etter fødsel, var den nybakte familien på plass i studio for nyfødtfotografering. Jeg syns nyfødtfotografering er en av den mest betydningsfulle gavene man kan gi til kommende og nybakte foreldre. Det er ikke bare en fotografering, men en hyggelig opplevelse også.

Selv om det går ofte i de samme settingene under nyfødtfotografering, syns jeg bildene blir ganske forskjellige allikevel, fordi hver og en av de vakre små er seg selv. Det er ingen selvfølge at man får alle nyfødte i samme poseringer, så man må følge babyens bevegelser underveis. Er babyen veldig ukomfortabel forandrer vi på stillingen så vi er helt sikre på at h*n har det helt komfortabelt. Smilene kommer alltid til sin tid som jeg skrev i SMIL som perler på ei snor ♥

I dag kom min kjære hjem med papir bakgrunnen jeg kjøpte på Infografikk tidligere i dag. Håper jeg får tid til å prøve den ut allerede i helgen. Planen er egentlig å få flislagt over kjøkkenbenken, som er noe av de siste oppgavene som står igjen på det nyoppusset kjøkkenet vårt. Siden det er første gang, gruer jeg meg litt ekstra. Forhåpentligvis kan jeg lure meg ned i studio i en pause eller to :)

God helg ♥

KarinP