Et drøss av fine øyeblikk…

… av denne lille karen ♥

ettårsfotografering,ettårsfoto,fotografering,1år,babyfotograf,Karin Pedersen,KarinFoto,

ettårsfotografering,ettårsfoto,fotografering,1år,babyfotograf,Karin Pedersen,KarinFoto,skateboard

ettårsfotografering,ettårsfoto,fotografering,1år,babyfotograf,Karin Pedersen,KarinFoto,

Skjønne aktive gutten fra Oslo på besøk i studio for ettårsfotografering ★ Mammaen hadde med seg den fine gåbilen hans. En perfekt rekvisitt i bildene. Gutter er jo litt annerledes enn jenter av hva de syns er gøy å leke med, så da er det kjekt med gåbil, skateboard og baller.

I dag har jeg jobbet foran macen hele dagen. Det har gått i klargjøring av minnepenner, visningsgallerier og noen print, – og utrolig nok kom jeg meg i mål med alle oppgavene i dag uten altfor mye stress. Wimp´en har gått seg nesten varm etter å ha spilt nesten gjennom hele dagen. Albumet til Sam Smith har nærmest stått på repeat mesteparten av tiden. Jeg blir så utrolig hektet på enkelte sanger, og «stay with me» og «I´m not the only one» er blant dem. Ellers går faktisk musikklistene mine i mye 90-talls musikk, Celine Dion (vakre, flinke nydelige idolet mitt ♥), Michael Jackson, Susan Boyle, Katie Melua, Alejandro Fuentes, A-ha, Whitney Houston, Elton John osv osv… Jeg beundrer alle som kan synge ♥

Fin kveld ♥

KarinP