Endelig er det mulig å endre navn på facebooksider!

karinfoto på facebook,facebooksiden min,Karin Pedersen KarinFoto,Babyfotograf,Nyfødtfotograf,Østfold,Østlandet

 

KarinFoto på Facebook

Så hyggelig å se at så mange likte det forje innlegget, Fødsel/Barsel bildene du bør fotografere på sykehuset! Håper det var nyttige tips som hjelper deg til å forevige de vakre øyeblikkene dine. Man tenker ikke så mye over det der og da, for da er bare babyen og opplevelsen av fødselen så overveldende stort, men disse bildene er utrolig fint å se tilbake på.

Så over til godnyheten! For bare noen dager siden ble jeg tipset om at det nå er åpnet for å skifte navn på facebooksider du administrerer. Jeg har lenge ønsket å forkorte navnet, men har vært  så og si umulig for sider med likerantall over 200. Nå kan du enkelt endre navnet under «Om» -> «Sideinformasjon» og «redigér» bak navnet ditt :) Jeg vet forløpig ikke om det er bare èngangsmulighet, eller om dette er noe man kan endre flere ganger – så pass på å sjekke opp det før du endrer navnet, om du er usikker på navnvalget. Jeg fjernet bare Nyfødt & Babyfoto etter KarinFoto. Jeg syns det har vært litt upraktisk med ø i navnet og har ønsket meg bare det samme jeg bruker på instagram, twitter og hjemmesiden. 

Nyfødt og babyfoto er fortsatt hovedfokuset hos meg, bare navnet som har endret seg 

Her har dagene vært så hektiske helt siden jeg kom hjem fra ferien, først nå begynner det å falle litt til ro igjen. Ungene reiser på ferie noen dager så da skal jeg benytte tiden godt til å komme i havn med klargjøring av gallerier. Gleder meg til å vise de nydelige bildene til alle de fine familiene som venter ♥

KarinP