Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Enda mer Rebus…

Enda mer Rebus…

I dag var jeg så klar for å gå ut med spurven og kamera. Det var flott høstvær, overskyet med nydelig lys og tåke i horisonten. Jeg løp litt rundt for å finne alt jeg ville ha med i bildet og så for meg den kule settingen med tøy, grøftedynamitt kassen min og selvsagt skjønneste lille gutten min oppi. Ferdig påkledd og med han under armen og kamera i den andre, kom jeg ut til skikkelig regn!! Hehehe, det var ikke i mine tanker at det faktisk kunne begynne å regne, så da var det å tusle inn igjen. Jeg sparer på ideene og har håp for at jeg kan prøve dem ut i skogen i helgen om været holder seg :)

Lille spurven ble trøtt av alt styret, så han fikk seg en god lur ute i vogna mens jeg fikk litt tid på pcn. Bildene over er fra Rebus og grøftedynamit fotograferingen. Jeg klarte nesten ikke velge et lite utvalg, var så mange fine. Jeg er så fornøyd med kamera mitt ♥

Ha en fin helg alle sammen! Tusen takk for alle de fine kommentarene på forje innlegg, og de nye følgerene mine ♥  

Comments:

 • Ja det er synd med det været. Enda godt det er fredag i dag. Flotte bilder som vanlig og supert at du er kjempefornøyd med kameraet.

  4. november 2011
 • Flotte bilder av en snusk hund:) god hælg:)

  4. november 2011
 • Så nydelige bilder!Ha en nydelig helg!Klem fra Britt.

  4. november 2011
 • Tusen takk for fine kommentarer :)

  6. november 2011
 • Åhh disse bildene var nydelige!! og hunden supersøt. ME LIKE!!! Ha en fin søndag.

  6. november 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.