En time i studio med denne karen, 6 mnd!

Babyfoto,fotografering,Karin Pedersen, Sarpsborg,6mnd,Fotograf på østlandet

Babyfoto,fotografering,Karin Pedersen, Sarpsborg,6mnd,Fotograf på østlandet

Babyfoto,fotografering,Karin Pedersen, Sarpsborg,6mnd,Fotograf på østlandet,Sarpsborg,Fredrikstad,Moss,Halden,strömstad,Oslo

Babyfoto,fotografering,Karin Pedersen, Sarpsborg,6mnd,Fotograf på østlandet

Babyfoto,fotografering,Karin Pedersen, Sarpsborg,6mnd,Fotograf på østlandet

Babyfoto,fotografering,Karin Pedersen, Sarpsborg,6mnd,Fotograf på østlandet

Babyfoto,fotografering,Karin Pedersen, Sarpsborg,6mnd,Fotograf på østlandet

 

Nydelige lille sjarmtrollet 6 mnd gammel ♥

Jeg ser store lyseblå øyne som ser på meg gjennom kamera, smil som brer seg over hele ansiktet og som smitter, jeg ikke klarer å slutte å smile selv. Jeg hører lyden av babylatter når mor og far gjør noe morsomt. De søte babylydene når han så ivrig prøver å si meg noe og kroppen danser med armer og bein over all oppmerksomheten. Han ser ser litt spørrende på meg mens han kanskje lurer på hvorfor jeg leker gjemsel bak kamera, heldigvis dukker det opp et smil hver gang jeg titter fram. Han har lært seg å rulle rundt, hever hode høy på magen, sånn kan han ligge lenge før han ruller over på siden for en kort hvil. Favorittbamsen hans er med. Den han sovner med tett inntil nesen hver gang han skal sove, det er klart den må være med, det er jo den som er bestevennen akkurat nå. Den kan han holde med begge hendene, smake litt på ørene, riste på den så den så ler den på en skranglete måte.  ♥ 

Babyfotografering i studio er gøy for både store og små, sånn håper jeg det vil være for alltid, for det er verdens fineste jobb 

God ukestart til deg!

KarinP