En liten venn i armkroken <3

babyfotograf,karinfoto.no,nyfødtfotograf,nyfødt,8,dager,bamse,babystudio,

HERLIGHET så nydelig liten prinsesse ♥

Jeg fotograferte denne nydelige lille frøkna før jul. Hun kom en god stund før termin og var så bitteliten ♥ Hun sov seg godt gjennom fotograferingen som ga et nydelig galleri. Det er så sprøtt å tenke på at jeg fotograferte storebroren hennes da han var 3 mnd, nå er han 2,5 år allerede. Wow! Tiden flyr virkelig! Det er så koselig å se familier vokse seg større og få forevige noen viktige øyeblikk av livet deres gang på gang ♥

Det er så fint å se hvor forskjellig bildene blir til tross for at man bruker mye av de samme settingene. Alle babyene gir liksom sitt eget preg på bildene, noe jeg syns er så fint, og ofte kommer foreldrene med noen fine ideer dem gjerne kunne tenke seg at vi prøver også. Jeg syns det er veldig spennende – så lenge vi alltid har babyens sikkerhet øverst på listen. Jeg gjør gjerne en manipulasjon med flere bilder digitalt enn å risikere at en nyfødt blir posert utrygt i en rekvisitt eller posering.

I fotograferingene i år har jeg også fått gjort noen nye settinger med blant annet sort bakgrunn. Det liker jeg veldig godt, så det blir det nok mer av framover. Gleder meg til å kaste meg ut i redigeringsjobben. Og så håper jeg med tiden at jeg kan få prøvd ut noen settinger i enkelte farger. Jeg har kjøpt inn noen tepper i forskjellige teksturer i blant annet Beige, Brun, lilla, blå, rosa og grønn, må bare få tegnet meg noen skisser på det. Så jeg er sikker på hvordan det matcher sammen.

Fotograferingen i studio om onsdag gikk veldig fint, men jeg ble så skikkelig overraskelset, så morsomt! Jeg kommer til å dele det med dere når jeg har fått klarsignal på det :) Følg med ♥ Morsomt med kreative folk :)

Jeg ønsker meg veldig gjerne å nå 500 likere på facebooksiden min, så hvis du ikke allerede følger meg der, blir jeg veldig glad om du vil «like» siden min www.facebook.com/karinfoto

Håper vi ses der :)
-Karin

thumbs_img_300114