En liten oppdatering // God 17 mai feiring

far og datter,fotografering,nyfødtfotografering,karinfoto,babyfotograf

Far & Datter

Det er altfor lenge siden jeg oppdaterte, så jeg måtte løpe en rask tur innom for å ønske dere alle en god 17-mai. Denne lille frøkena har vært på besøk i studio igjen, nå er hun blitt 1 år. Ett-årsfotografering er så gøy. En aktiv time med leking, klesskift og bytte av forskjellige settinger resulterte i proppfult minnekort med så mange herlige bilder. Det er så at jeg nesten sprekker av iver til å kaste meg ut i det. Har også en rekke herlige bilder som jeg skal vise fram fra andre 1-årsfotograferinger også som har vært her ved nyfødt.

Jeg har kjøpt meg et par ensfarget bakgrunner i studio som jeg gleder meg til å ta i bruk. Håper å få hengt opp feste i løpet av helgen, så blir det noen testfotograferinger. Gleder meg!

Tusen takk for alle bursdagshilsene jeg fikk på dagen min forresten  

Ha en fin dag i morgen alle sammen 

KarinP