Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
En fødselsfotografering: Starten på livet!

En fødselsfotografering: Starten på livet!
Det er vakkert å få oppleve starten på livet til et lite menneske. Stort sett opplever man bare sine barn komme til verden, men jeg har vært så ubeskrivelig heldig å få oppleve det igjen i mai i år, da som fotograf og moralsk støtte (for min søster og svoger). 

Det ble en flott bildeserie fra ankomst på sykehuset, under riene og hvileperiodene og det store høydepunktet da den vakre prinsen ble født. Jeg har vært så heldig å få dele noen av de bildene her i bloggen. Det var helt klart noen utfordringer teknisk som jeg lærte mye på. Det er som regel dårlig belysning, vinduene er dekket til for innsyn og man bør helst unngå blits så langt det går. I tillegg kan det være ganske så folksomt med jormor, lege, assistenter og blivende far. Man skal helst ikke forstyrre eller snuble i beina på hverandre. Det var moro og lærerikt. Jeg ville nok prestert enda bedre nå med denne læringen. Nå som jeg har opplevelsen på avstand føler jeg at jeg kunne gjort dette om og om igjen. Det er rett og slett en ære å få dokumentere en så spesiell begivenhet.

Det har vært spekulerert i media om fødselsfotografering er på vei til å bli en trend i Norge. Ville du latt en fotograf følge fødselen din? Jeg vet sannelig ikke, men syns det er en interessant debatt.

Hyggelig å se at flere har funnet meg på INSTAGRAM (@karinfoto) og KarinFoto på Facebook ( Link til siden i menyen til høyre). 

Comments:

 • Ah, herlige bilder!!!
  Hmm.. Tja, jeg tror gjerne jeg kunne hatt med meg fotograf på min fødsel. Men jeg hadde ELSKET å være fødselsfotograf selv. Hjelpes, det måtte vært drømmejobben. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å bli jordmor, og fikk vært med på flere fødsler som sykepleierstudent. Nå tviler jeg på om jeg noen gang blir jordmor, så fødselsfotograf hadde kanskje vært mer aktuelt ;)

  2. september 2012
 • FANTASTISK!!!!!

  2. september 2012
 • Hei Karin!!

  Tusen takk for fine ord på gravidbildene mine!! Fra en dame så dyktig so
  Deg tar jeg det som et stort kompliment :)

  Ser du er i oppstart til å starte for deg selv? Så spennende!

  Klem

  3. september 2012
 • Spennende oppgave, der man sikkert må trå litt varsomt med hva man formidler… Synes du har greid det på en utmerket måte :)

  4. september 2012
 • Vakkert vakkert og helt hjertenært Karin!!

  5. september 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.