Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Emmaljunga Edge Duo (2011)

Emmaljunga Edge Duo (2011)


Jeg selger den gode vognen min. Annonse med flere bilder (i farger) fins HER  *Solgt*
Emmaljunga Edge Duo er en duovogn som består av en bagdel og en sportsvognsdel. Det lar seg lett bytte mellom disse med enkelt click-system. Bagdelen er stor og romslig, man får fint plass til babypose i tilleg til at det er god plass til babyen. Sportsvognen har lang sittedel(90cm) noe som gir fin plass til større barn. Spurven sover utrolig godt i sportsvognen på dagtid.

Når vi er ute på trilletur eller i butikken har jeg sportsvognen snudd med kjøreretningen. Han mistrivdes i vognen før jeg gjorde det, nå stortrives han ♥ Utrolig praktisk at man kan skifte på kjøreretninger etter behov. Jeg liker å se han når han sover.
Interessert i vognen? Kontakt meg gjerne via annonsen over eller HER

Comments:

  • hei! har ikkje fått med meg dei nyaste innlegga dine i bloggrullen, så det skal eg få fiksa. Ser det har komme nokre nye innlegg eg kan kosa meg med etterpå:)
    Inne på bloggen min har du fått ein award, for eg syns du har så fin blogg med nydelige bilder og tekst!
    Ha ein fin dag! klem

    2. mai 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.