Elsker den enkle stilen!

Nyfødtfotografering,karinfoto,babyfotograf,nyfødtfoto,sarpsborg,fredrikstad,nyföddfotografering,Fotograf,KarinPedersen

Nyfødtfotografering,karinfoto,babyfotograf,nyfødtfoto,sarpsborg,fredrikstad,nyföddfotografering,Fotograf,KarinPedersen

Nyfødtfotografering,karinfoto,babyfotograf,nyfødtfoto,sarpsborg,fredrikstad,nyföddfotografering,Fotograf,KarinPedersen

 

Hei igjen ♥  Jeg har gledet meg sånn til å vise fram bilder fra denne herlige photoshooten. Som jeg har nevnt før, har jeg jobbet en del med en ny stil i studio som jeg kaller «Less is More». Da fotograferer jeg babyen med minst mulig rekvisitter slik at babyen skal komme mest mulig fram. Jeg elsker virkelig den stilen og klør i fingrene etter å jobbe enda mer med denne for å tilføre litt mer teksturer, i tillegg som jeg følger den lille jenta bak kamera mens hun vokser. Vi har allerede hatt 4 mnd fotografering i samme stil. Den nydelige frøkena ble født en stund før termin og lå i seteleie. Ofte er babyer født i seteleie mest komfortable med å ha beina godt inntil seg og gjerne under seg, så hun her var mest fornøyd når hun ble wrappet inn eller fikk ligge med beina inntil seg.

Ønsker deg en fin kveld ♥

KarinP