babyfotografering,karinfoto,Fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Grålum,

E a r l i e B i r d s – Photoshoot i skogen!

 

karinfoto_babyfotograf_fotograf__utefotografering_babyfoto_fotograf_karinpedersen_

karinfoto_babyfotograf_utefotografering_babyfoto_fotograf_karinpedersen_ettarsfotografering_

Vakre fine lille frøken Alina ♥ 11 måneder gammel. 

 

Hun syns det var veldig spennende med naturlige rekvisitter som kongler, sand, blader og pinner. Var ikke like ren etter photoshooten, men det hører med når man skal ha det gøy foran kamera. 

Flere ganger i forje uke har jeg vært både tidlig og sent på plass i skogen for photoshoot og oppdrag. Det kan nesten ikke beskrives hvordan det føles å fotografere ute etter så lang tid inne i studio med så mye nøytrale farger. Jeg elsker studio og nøytrale farger, men det er noe helt magisk over utebilder på høsten. Så nydelige farger, roen som ligger i luften og de fine lydene av trær som svaier, dogg som drypper og  spindelvev som dekker busker og kratt.

Ja, må jo nevne at noen lyder ikke har vært like magiske, som her en kveld da jeg hørte noe stort og tungt (!!) komme gallopperende fra… ja, hvorfra egentlig!!!? Er det en skremt elg eller er det en hest? Et øyeblikk følte jeg nesten for å løpe litt hvorsomhelst, i frykt for at det var en sint elg, men så var det heldigvis bare en vakker hest med rytter i  full gallopp i kveldssolen. Ganske så magisk allikevel, neste gang får jeg kanskje ett bilde av det også, hvem vet! Det er et fortryllende sted der i skogen altså ♥

Gleder meg allerede til de neste kommende oppdragene ute. Jeg booker inn utefotografereringer av søsken, babyer (fra sittealder) og opp til 1-2 år. Husk å booke tid i god tid så vi finner en passende dato.

Ønsker deg en god ukestart ♥

KarinP