Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Dynamitten min

Dynamitten min

Før jul, da jeg tok bilder av spurvelurven min i denne kassen, bestemte jeg meg også for å prøve med alle hundene oppe i. Heldigvis har jeg trent en del på “bli-kommando”, for den kom virkelig til nytte da. Å ta bilder av hunder er det jeg har mest trening på pga oppdrettet mitt, men jeg syns egentlig ingen av bildene i denne serien ble bra nok, så jeg lot de bildene bli. Til jeg kaster meg ut i det nå, syns egentlig det var litt komisk og morsomt bilde, det er riktignok ikke det mest rasetypiske bildet av hver hund, men shit au… hehe… 
Så da passer det vel å presentere den herlige lille dynamitten?
Fra venstre;
 • Aqua (4 år) som sluker mat og veier altfor mye, går på slankekur og er gått ned 204g faktisk!! Veldig maskulin liten jente, tøff, men veldig myk personlighet. Utrolig vakker uttrykk og min store stolthet.
 • Bianca (7 år) som er den første Chihuahuajenta vår, verdens nydeligste vesen på denne jord!! Hun elsker alle mennesker og er litt i overkant sosial, men bare glad.
 • Rebus (4 år) som lever opp til kallenavnet og er mitt lille hjertebarn!! Han er liten med sine 2 kg og utrolig sosial og kjælen! Han får meg alltid til å smile :)
 • Lykke (1,5 år) som er helsøster med Rebus og kom som svaret på en drøm jeg hadde, derav navnet. Hun syns det å sitte i en kasse er skikkelig kjedelig… ;)
 • Nantika (4,5 år) alle ungers favoritt, hun elsker alle mennesker, men barn særdeles. Hun har blitt storesøster sin hund pga det fine båndet de to har sammen. 
 • Julian (9 år) Min aller første Chihuahua, starten på en fantastisk interessant hobby og lidenskap og min beste venn gjennom alle de store og små forandringene livet har bydt på. 

Vi har hatt mange flere enn disse, men fordi vi har tatt en pause fra oppdrett, var vi nødt til å gi mange av de nye hjem. Aqua og Lykke skal også reise i nye hjem, så snart vi har funnet de rette.

Ryddingen i kjeller rommet som skal bli det nye studioet mitt er i gang!!

Comments:

 • For en sjarmerende gjeng! Det var et skikkelig blinkskudd synes jeg:)) Dette passer iallefall på veggen:))

  10. januar 2012
 • Så utrolig søte ♥

  10. januar 2012
 • For noen fininger! :) Syns det er imponerende jeg, vet hvor lite de firbente er intressert i å sitte å se søte ut når en drar frem kamera :) Syns det er nok arbeid å skulle ta bilde av en hund og en katt sammen, liksom :P Nå er jo katten gjerne en helt annen historie enn hunder, men uansett :) Skikkelig fin gjeng du har:) Gleder meg til å utvide flokken litt her og i fremtiden, selv om kanskje ikke fullt så mange som du har da! :P Hehe!

  10. januar 2012
 • Fantastisk herlig sjarmerende gjeng – flott foto – godt levert :)

  10. januar 2012
 • Tusen takk :D Så koselig at dere likte det!Ja det er en utfordring med dyr altså, det går sjelden slik man har planlagt :D

  11. januar 2012
 • Jeg er solgt!! sett på makent til søte små, og det tl tross for fire ben, he he Fantastisk bilde!!

  12. januar 2012
 • Helskjønne! Utrolig vakkert og sjarmerende!Beate♥

  12. januar 2012
 • Jeg ELSKET bildet!! Wow! (Også merker jeg at jeg savner vakre Bianca litt ekstra når jeg ser det. Godjenta!)

  16. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.