Du og jeg lillebror…

vakker søskenfotografering,nyfødt,baby,KarinFoto,fotograf i Sarpsborg,babystudio

 

Vakre søskenparet under nyfødtfotografering ♥

Er bare en rask tur innom for å dele det vakre bildet av søskenparet i studio. Den vakre storesøsteren var også i studio som nyfødt (og ettår), så det var ekstra stas at hun kom enda en gang, nå med sin fine lillebror ♥ Søskenfotografering under nyfødtfotografering kan være veldig krevende. Vi skal jo helst ha en sovende nyfødt og en samarbeidsvillig storesøster/storebror på en gang. Det byr av og til på litt utfordring, men det er så verdt det når man får foreviget øyeblikk som dette.

Har du termin i mai og juni, har jeg fortsatt noe ledige plasser i kalenderen, juli er fullbooket! Husk å bestille nyfødtfotografering før fødsel ellers kan jeg ikke garantere at jeg har ledig tid når babyen din er født. Normalt fotograferer jeg nyfødte 6-10 dager etter fødsel.

Fin onsdag ♥

KarinP