Dobbelt magisk med tvillinger i studio

Nyfødtfotografering,tvillinger,nyfødtfoto,sarpsborg,fredrikstad,oslo,halden,moss,askim,nyföddfotografkarinfoto_tvillinger_nyfødtfotografering_nyfødtfoto_karinPedersen_fotograf_twinskarinfoto_tvillinger_nyfødtfotografering_nyfødtfoto_karinPedersen_fotograf_twinskarinfoto_tvillinger_nyfødtfotografering_nyfødtfoto_karinPedersen_fotograf_twins

karinfoto_tvillinger_nyfødtfotografering_nyfødtfoto_karinPedersen_fotograf_twins

 

Vakre tvillingene 3 uker, tusen takk for det fine besøket i studio 

Jeg er så ivrig at jeg knapt kan sitte stille!! Jeg har gledet meg skikkelig til å vise de flotte bildene av tvillingene jeg hadde på besøk på nyfødtfotografering nylig ♥ Det er absolutt mer utfordring med tvillinger enn med én baby, men også dobbelt magisk med to ♥ Jeg fotograferte de mest sammen, og noen bilder av dem hver for seg. Tvillinger blir ofte roligere når de får ligge inntil hverandre, så det hjalp mye. Det er så mange favoritter i det galleriet at jeg kan sprekke av glede. To vakre jenter med hver sin personlighet og uttrykk ♥ Det er ikke så ofte jeg har mulighet til å fotografere nyfødte tvillinger. Mange er født for tidlig og er på sykehuset lenge. Resten av barseltiden flyr ofte avgårde før foreldrene rekker å tenke på nyfødtfotografering. Så jeg er ganske stolt at jeg har fått fotografere fire tvillingpar allerede.

Håper dere har hatt en fin påskeferie ♥ Vi brukte like godt fridagene til å sette sammen den nye (gigantiske) sofaen vår og ordnet til en tv-stue for ungene i andre etasje. Kan tro de var glade over å se film på egen tv på morgenkvistene. Nok med ferie, nå er det kveldsredigering i tillegg til dagtidsjobbing for å komme i havn med alle galleriene som venter. Det betyr musikk i ørene foran imac´en i min egen lille verden, Love it!! ♥