DIY / Studiorekvisitt makeover

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Fotograf Karin Pedersen, Nyfødtfotografering i studio,diy,studiorekvisitt

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Fotograf Karin Pedersen, Nyfødtfotografering i studio,diy,studiorekvisitt

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Fotograf Karin Pedersen, Nyfødtfotografering i studio,diy,studiorekvisitt

Nyfødtfotograf KarinFoto,Nyfødtfotografering,studio rekvisitt,props

Nyfødtfotograf KarinFoto,Nyfødtfotografering,studio rekvisitt,props

 

Helgens diy prosjekt!

Hei! Håper du har hatt en fin helg! Her i Sarpsborg har været vært så nydelig!! Akkurat som i dag! ♥ Deilig å begynne en ny uke med strålende vær. Jeg har vært ganske produktiv i helgen. Denne har jeg hatt lenge i studio, men ikke brukt særlig ofte. Opprinnelig var den i mørk grågrønn farge som har passet helt fint til nyfødtfotograferinger, men den har manglet noe av det lille ekstra syns jeg. Jeg liker valgmuligheter med rekvisittene i studio, slik at jeg kan variere med farge og teksturer.  Så i helgen bestemte jeg meg for å endre den til hvit, og den ble superfin  ♥  I den fargen vil den være enklere å bruke i nøytrale settinger også, noe som var hovedmålet mitt med makeover prosjektet. Ser for meg at den vil være enkel å ta i bruk uten å forstyrre babyen noe særlig, og lett  kombinere med andre settinger. Tror faktisk at den kan fungere med eldre babyer også.

Garasjen har også i helgen blitt gjort om til et lite verksted, hvor det fine brune gulvet mitt ligger til tørk på plate. Tenker jeg i dag eller i morgen skal få opp den fine tapeten også. Savner litt mer brune settinger som jeg hadde da jeg startet opp, så målet er å finne fram noe av det igjen. Deilig å fullføre slike ting jeg har tenkt på en stund. Det minner meg på at jeg stadig tenker at jeg burde lage en liste og sette av tid til å fullføre dem en etter en. På tide å gjøre noe med det!

Fin mandag til deg ♥

KarinP