Det fine lille studioet mitt

KarinFoto Studio,Nyfødtfoto,Babystudio,Karin Pedersen,Nyfødt;sarpsborg,Østfold,Oslo,Østlandet

KarinFoto Studio,Nyfødtfoto,Babystudio,Karin Pedersen,Nyfødt;sarpsborg,Østfold,Oslo,Østlandet

KarinFoto Studio,Nyfødtfoto,Babystudio,Karin Pedersen,Nyfødt;sarpsborg,Østfold,Oslo,Østlandet

 

Noen nye bilder fra studioet mitt ♥

Hva syns du? Er det ikke fint? Jeg syns i hvertfall det, SÅ storfornøyd ♥ Det er ikke sånn veldig stor forskjell fra før, men jeg hadde props hengende over store deler av den veggen med bildene, så det var ikke plass til noen bilder på veggen der før. Det gir litt mer romfølelse slik det er nå, noe som er bra siden plassen er ikke sånn altfor stor. Jeg er veldig glad i pastellfarger, så føler hele rommet gir enda mer preg av meg nå. Lerretet kom på plass i går, og det passer bare så perfekt på hyllen der, så jeg må bestille et annet til den plassen jeg hadde tenkt dette skulle henge. Det henger også et 50×70 lerret på veggen der foreldrene sitter. Jeg er veldig glad i lerret og forstørrelser. Bildene i sorthvitt er 29x29cm print på nydelig matt papir og rammene på 40x40cm Perfekt størrelse i et par som dette. Kvaliteten kommer selvsagt ikke godt nok fram her, men alle de små nydelige detaljene kan man se tydelig i studio. Elsker å studere disse bildene ♥

Den søte lille blondetrusen er forresten fra Tyll og Tiara, så utrolig skjønn  ♥

Snakkes :)

KarinP