Derfor brenner jeg litt ekstra for dette!

Nyfødtfotografering,søskenfotografering,babyfotograf KarinPedersen,Karinfoto

Nyfødtfotografering,søskenfotografering,babyfotograf KarinPedersen,Karinfoto

Nyfødtfotografering,søskenfotografering,babyfotograf KarinPedersen,Karinfoto

Nyfødtfotografering,søskenfotografering,babyfotograf KarinPedersen,Karinfoto

Nyfødtfotografering,søskenfotografering,babyfotograf KarinPedersen,Karinfoto

Nyfødtfotografering,søskenfotografering,babyfotograf KarinPedersen,Karinfoto

 

Dette var en utrolig skjønn fotografering med flinke storesøster på 3 år. Hun hadde med seg dukkesengen sin som vi også brukte i fotograferingen. Den passet perfekt inn i bildene slik jeg fotograferer. Da storesøster var ferdig foran kamera dro hun avgårde med pappaen mens jeg og mammaen fortsatte videre med nyfødtfotografering av lillesøster. Nå som jeg har fått en så fin flow på det, er søskenfotografering med nyfødt det blitt en av favorittoppdragene mine ♥ Det har nok kanskje med at dette er så verdifulle øyeblikk jeg SÅ sårt skulle ønske jeg hadde av mine barn. Jeg kunne gitt nærmest hva som helst for et bilde av storesøster med lillesøster i armene slik, for ikke å snakke om – begge jentene mine med lillebror mellom seg da han var nyfødt!! Jeg blir rørt bare av å tenke på det!! Det var ikke i tankene mine engang for 9 år siden, kan ikke tenke meg at jeg hadde sett noe bilder som dette da heller. Jeg fotograferte jo, men ikke i studio og ikke nyfødtfotograferinger. Heller ikke for 4 år siden tenkte jeg den tanken på søskenfotografering med nyfødtfoto. Årene etterpå skulle også vise seg å bli utrolig utfordrende å samle egne barn på samme bilde, kamerasky til tusen!! Det gjør at jeg brenner ekstra for å forevige slike øyeblikk for de fine familiene i studio ♥ De små skattene våre vokser opp fortere enn man aner!

Er du gravid og engstelig for fødselen anbefaler jeg å lese det fine innlegget til Caroline Berg Eriksen HER. Hun har også delt et av de mange fine bildene av Nelia fra nyfødtfotograferingen i studio hos meg ♥

Fin torsdag til deg ♥

KarinP