Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Chihuahua | 1 uke gammel…

Chihuahua | 1 uke gammel…


En ubeskrivelig vakker valp fra mitt “i” kull i 2010 ♥

Dagene, ukene og årene går så altfor fort forbi. Slutten av 2010 hadde vi våre to siste kull . Enda godt man har en over gjennomsnittet ivrig fotointeresse, så blir alt grundig dokumentert for framtiden og minnene.

Er du på jakt etter voksen chihuahua? Jeg har to for salg. En korthåret sort/tan tispe (Aqua) og en korthåret fawn hannhund (Rebus). Flotte rasetypiske hunder begge to, selges til redusert pris til gode kjærlige kosehjem. Mer info HER.

Ønsker dere en finfin kveld ♥
– Karin

Comments:

 • Åh hellandussen så koselig bilde :)

  Dine bilder imponerer meg.

  Fineste onsdagen til deg. Her på fabelaktigåsen skinner solen og Nala og jeg sitter ute og koser oss.

  Solklem

  6. juni 2012
 • Åh Karin. Jeg håper du har et nytt kull til neste sommer, for da skal jeg kjøpe min etterlengtede chihuahua. Hadde et håp om at det skulle bli i sommer, men selv om Noah er snill mot dyr er han nok alt for liten til å forstå hvor tander en chihuahua er. Min venninne har, og han elsker den. Men likevel, det er viktig å vente til småtten er gammel nok. Men jeg har såååå lyst på en NÅ altså *sukk hjerte*

  11. juni 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.