Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Charging batteries…

Charging batteries…

… with sunpower and fresh cold norwegian air!
Mine guttaboys ♥  Den ene kamerasky og den andre i dyp søvn ;) Tipper du legger merke til min “fancy” kameraveske? Tja… det er min aller første kameraveske som jeg kjøpte for mangfoldige år siden. Siste som var i butikken jeg var i, fulgte med litt støv på kjøpet også… Den duger så fint til mitt bruk :)
Det var en fortryllende søndagstur, og en fryd å ha med seg kamera mitt ut. Jeg har ikke hatt det så veldig lenge, og utendørsfotografering har det vært dårligst med. Det skal det bli forandring på, for det var virkelig moro. Jentene mine syns nok jeg var en utrolig kjedelig turpartner som skulle se “ALT” gjennom linsen ;)
Det har vært og er noen kaotiske og hektiske dager som bloggen får svi for, men det må komme rolige dager snart. Det har vært veksling mellom helsestasjon, tannlege, skole, barnehage, jobb, veterinær, øyelege og brillebutikk. Oppi alt det har vi fortsatt med den gigantiske ryddingen vi ser ut til å komme i mål med nå. Merker det tærer på kreftene, men nå som solen titter fram så ofte, er det lett å lade opp batteriene igjen.

Comments:

 • Herlige vinter bilder Karin…Vi i Molde har nok mere snø enn dere ja…For min del kan nok sommeren og våren komme ja…Ha en fin uke..Klem fra Britt.

  14. februar 2012
 • kjempekoselige bilder, sånn søndagstur er helsekost! håpar det roar seg hjå dykk snart, sånn tannlege, helsestasjon, barnehage osv osv greier heile tida er virkelig stress, sjølv om kvar ting kanskje berre tar ein time, med baby i hus blir det så masse organisering rundt det, at eg syns ein sånn time har heile dagen, mellom levering og henting i bhg.. men blir deilig med vår, da blir alt litt meir lettvint:) me har forresten heilt lik barnevogn! :)ha ein fin dag!

  14. februar 2012
 • Takk for fine kommentarer :D Ja, her er det sparsomt med snø, men helt greit, nok til ungene kan ake litt, og da holder det i massevis hehe. Uff, ja det er så stress, gleder meg til dager da vi ikke har noen avtaler :)

  14. februar 2012
 • Hærlige gjengen din!! og her bare MÅ jeg bli flinkere, til hverdagsbilder fra her og nå, spark meg bak du :-)

  14. februar 2012
 • Kjempekoselige utebilder!!Takk for hyggelig hilsen hos meg :) Jeg fikk låne et låneobjektiv på lørdag da det andre ble sendt på reparasjon. Jeg noterte meg ikke hva det het, men var ihvertfall lite fornøyd med det. Så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe det objektivet jeg har ønsket meg i et års tid nå; sigma 24-70mm f2.8. Så bildene fra gårsdagens innlegg var de første tatt med det nye objektivet mitt :D Hihi, hadde lyst til å skrive om det nye objektivet på bloggen. Men siden jeg har klaget over trang økonomi den siste tiden pga oppussing, så fant jeg ut at jeg ikke trengte å rope ut om den nye investeringen. Men det sier seg jo selv at man må ha et ordentlig objektiv når man har en helt fersk baby, gjør det ikke?? ;)

  15. februar 2012
 • Takk for at du delte det med meg, Mona. Jeg ble skikkelig forelsket i den vidvinkelen på de bildene, så jeg syns absolutt det var verdt investeringen. Savner vidvinkel, har bare 50mm. Så det blir forhåpentligvis nytt objektiv på meg også en dag i framtiden :)

  16. februar 2012
 • Oi for noen supre vinterbilder fra søndagstur. Eg o må bli flinkare te hverdagsbilder ser eg. Får se i mårå hvis været e bra, og eg e i form itte og ha vært hos tannlegen.

  16. februar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.