Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Brillefine søstre

Brillefine søstre

For en stund siden var jentene hos øyelege etter at storesøster har klaget på at hun ikke ser hva som står på tavlen på skolen, og lillesøster som har hatt daglig hodepine. Det ble fort kjent for oss under undersøkelsen, at storesøster er veldig nærsynt og lillesøster ser også dårlig, men ikke like dårlig som storesøster. Begge har litt skjeve hornhinner, så vi håper på at hodepinen til lillesøster forsvinner nå med brillebruk.

Det var veldig rart å plukke seg ut briller, begge ble veldig sjenerte i butikken, men etter mye prøving ble det to par på hver. Storesøsterer veldig fornøyd med “Pusur” brillene sine. Forventet at det ville bli mye krangling for å få dem til å bruke brillene, men det har gått over all forventning. Begge syns det er veldig stas og passer godt på dem. Jeg er så utrolig stolt av dem.

Da jeg fikk mine første briller som tenåring var jeg langt mer klønete og var ofte innom for å få rettet opp og bytte stenger. Spent på hvor flink jeg blir nå med nye brillepar om kort tid. Ja, jeg ser egentlig dårlig, men siden de gamle gikk i stykker og aldri ble prioritert fikset før det gikk i “glemmeboka”.

Etter jeg tok synstesten nå innså jeg i grunn at jeg ser jo ganske dårlig uten, så da var det nye briller bestilt, og jeg venter spent. Gleder meg til å få se detaljene der ute i verden igjen, sammen med jentene mine ♥

I helgen reiste vakre Chihuahuaen, “Lykke” i nytt og fint hjem. Det føles så utrolig godt når man føler man har funnet rett match mellom hund og eier. Nå er flokken vår 2 hunder mindre, og 4 er igjen. Jeg håper å finne perfekte hjem til de to siste som er for salg også. Se annonsen HER.

Comments:

 • Så fine jenter du har! Med kjempefine nye briller :) Krysser fingrene for at brillene hjelper på hodepinen også!

  26. februar 2012
 • Så bra at dere finner det ut tidlig! :) Jeg fant ut at jeg var nærsynt og hadde skjeve hornhinner når jeg var 15, hadde lagt det til merke den siste tiden før jeg ble testet, men kan ha hatt det lenge før det :) Det ble vertfall en mye bedre hverdag etter at linsene kom på! :) Så bra at det ordner seg med hundene da! :) Ingenting er bedre enn at de kan gjøre en ny familie lykkelig!

  26. februar 2012
 • Takk for fine kommentarer :) Uff, Linda, det er ikke noe kjekt å finne det ut så sent, men tror mange har det sånn. Jeg fikk også selv briller sent, og hadde sett dårlig i flere år allerede. Man blir på en måte vant med det, og tror litt at "det skal være sånn". Tror det har vært sånn for storesøster her også. Hun har 2,5 på hvert øye, noe som er ganske mye, så er glad hun har briller nå.

  27. februar 2012
 • Nå får jeg kommentert!! :)Syns jentene dine var kjempefine med briller jeg, Karin! Likte pusur-brillene selv! :) Hehe. Får håpe hodepinen til lillesøster har blitt borte <3 stor mandagsklem!

  27. februar 2012
 • Enormt bra portretter av disse to søte prinsessene, og her står ALT i stil :-) fra detaljene på jakkn, sykkelhjelmen og brillene!! kjempefine begge to. Naturlige portretter med det flotte lyset, flink du ER!!! Anneklem.

  27. februar 2012
 • Hei..så fine jenter du har med briller….Ta en titt innom bloggen min…der det ligger en GIVEAWAY!Ha en fin kveld videre..Klem fra Britt.

  28. februar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.