Booking av nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering,babyfotografering,location,karinfoto,babyfotograf

Nyfødtfotografering,babyfotografering,location,karinfoto,babyfotograf

Håper dere nyter de lyse dagene og varmen i været  ♥

Tusen takk for alle de nye nyfødt-bookingene som er kommet inn! Det ser ut til å bli spennende hektiske måneder framover :)

Jeg tar bookinger på nyfødtfotografering hele tiden, men for å garantere tid i studio er det lurt å være ute i god tid med bookingen. Jeg kan allerede mens du er gravid notere meg din termin, og prioritere deg når babyen er født. Studioet mitt er et koselig hjemmestudio i kjelleretasje med egen inngang og parkeringsplass. Studio er spesielt tilrettelagt for nyfødt og babyfotografering med rekvisitter til fotograferingene som gir nydelige varierte settinger. Kontakt meg for booking.

Ønsker dere alle en fin lørdag!
Karin