Booking av nyfødtfotografering før fødsel

Bestille nyfødtfotografering, gravid termin,booking nyfødt, Nyfødtfotograf Karinfoto, Karin Pedersen

nyfødtfotografering,karinfoto,babyføtter,fotograf,babyfotograf,nyfødtfotograf,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo

Vakker nyfødtfotografering i studio KarinFoto i Sarpsborg,Nyfødtfotograf,Nyfødt,Termin,Gravid,Booking

Bestille nyfødtfotografering, gravid termin,booking nyfødt, Nyfødtfotograf Karinfoto, Karin Pedersen

Speslialisert nyfødtfotograf på østlandet,sarpsborg,østfold,halden,Sorthvitt og farger,høyoppløselige bilder

Nyfødtfotografering i studio,magisk opplevelse,nyfødt under 10 dager,nyfødtfotograf,babyfotograf,østfold,sarpsborg

Nyfødtfotografering,babyfotograf,babystudio

Sov sov,nyfødtfotografering,bøtte,babyfotograf,karinfoto

 

Nyfødtfotografering 7-10 dager etter fødsel er anbefalt for å forevige nyfødtutseende ♥

Jeg fyller gjerne opp de ledige plassene i kalenderen med enda flere nyfødtbookinger. Stadig opplever jeg at babyer kommer en god tid FØR termin. Gjerne helt opp til 4 uker før termin, noe som kommer veldig brått på de aller fleste familiene. Har du nyfødtfotograferingen allerede i boks før fødsel, slipper du bekymre deg for om jeg har kapasitet eller ei. Da er du sikret plass i kalenderen min uansett når han eller hun blir født. Du reservér plass med terminendatoen din. Det er bare noen ledige plasser igjen i hver måned fram til sommeren (juli fullbooket). Selve datoen for fotograferingen setter vi opp når babyen er født. Jeg anbefaler nyfødtfotografering innenfor 7-10 dager etter fødsel om alt er bra med mor og baby. Les også nyfødtfotografering fortsatt ukjent for mange.

Ta gjerne turen innom facebook siden min og les tilbakemeldinger fra nybaktefamilier som har vært hos meg i studio under nyfødtfotograferinger, babyfotograferinger og ettårsfotografering HER 

Nå er planen en rask tur i studio for å male ferdig en hylle, håper det holder med to strøk maling, men for å dekke den mørke fargen, må jeg vel belage meg på noen strøk. Veldig spent på om den hyllen vil fungere like fint som jeg har sett for meg. Det er ikke så lett å oppbevare små tepper som jeg pakker inn babyene med, på en pen måte, men satser på at dette fungerer. Flere visningsgallerier skal klargjøres og ut denne uken også, så jeg får sette i gang :)

Fin dag til dere ♥

KarinP