Fotograf Karin Pedersen | Babyfotograf i Sarpsborg
Nyfødtfotografering,KarinFoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,Sarpsborg,Østfold,

Bonus for nyfødtfotograferingene i 2018

 

Hey igjen!

Sett så herlig smil? Nydelige lille gutten <3 

Det lille studioet mitt ble jo 5 år i januar. Noe som betyr at jeg har jobbet i 5 år som nyfødtfotograf! Så jeg har tenkt litt på at det burde jo feires! Så da bestemte jeg meg for at jeg (*Trommevirvel*)

I alle bildepakkene til nyfødtfotograferingene i år, legger med et gavekort på 6-mnd fotografering*.

Jeg gir svært sjelden bort gavekort på fotograferinger, så det viser hvor glad jeg er for å feire 5 år i år! Gavekortet kan du velge å bruke selv, eller du kan gi det bort til en venninne (verdi 1560 kr). Jeg har allerede booket inn termindatoer helt fram til august 2018, så det er ikke for tidlig å booke deg inn allerede nå om du vil sikre deg en plass i kalenderen min og gavekortet.

Tidsvinduet for nyfødtfotografering er 8-10 dager hos meg. Jeg har opplevd at det er den mest optimale tiden for de varierte sovebildene jeg fotograferer, men det lar seg ofte gjøre opp til 3 ukers alderen. Fordelen med å ha booket seg inn med termindatoen før fødsel, er at du er prioritert uansett når babyen blir født. En stor fordel siden babyer kommer når de selv vil, både før og etter termin, noen også opptil 4 uker før. Nyfødtfotografering er en helt spesiell og unik fotografering ikke lik noen annen fotografering. Bare uker etter fødselen har babyen forandret seg en del, noe som gjør de første portrettene helt spesielle, og de blir bare mer unike jo eldre babyen blir. Det ligger mye bak et bra nyfødtbilde, ikke bare det tekniske med kamera, lyssetting og kvaliteten på selve bildet, men også kunnskapen om riktig og trygg håndtering av babyen. Ikke alle babyer kan poseres på samme måte, og noen poseringer kan utgjøre en risiko om de blir utført feil. Redigeringskunnskaper som fjerner den risikoen er derfor ofte nødvendig.

 

Ønsker deg en fin tirsdag :)

*Gavekortet gjelder 6 mnd fotografering. Bilder inngår ikke i gavekortet.