Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Blogger du?

Blogger du?

Jeg er ganske fersk som blogger, men har hjemmeside jeg har puslet med på egen hånd i flere år. Før det drev jeg portal og forum for hunderasen Chihuahua i en to-årsperiode.

Hovedsakelig har disse sidene hatt fokus på hund, noe som har vært veldig greit, men opplever blogging som litt mer friere og samtidig mer interessant. Allikevel har jeg skjønt at det med blogging kan være litt vanskelig. Finne ut hva man skal skrive om, hvor mye man skal fortelle om forskjellige temaer og ikke minst skrive noe som interesserer lesere.

Så hva blogger du om, hvor ofte og hvor lenge har du blogget?

Comments:

 • gå inn på vår blogg å se da vettu ;) http://www.maxrandom.blogg.no

  11. juni 2011
 • Jeg har blogget i noen år nå. Og jeg blogger om det som skjer i livet mitt. Mest for meg selv som en dagbok jeg kan se tilbake til hvis jeg lurer på noe. Men også for å dele bildene jeg tar og for at familie skal kunne se hva som skjer.Jeg har bare en regel, og det er at jeg ikke skal skrive ting på bloggen som jeg ikke kan si høyt i det virkelige liv. Hvis jeg f.eks ikke kan si dette høyt til mamma, så skriver jeg det heller ikke på bloggen :)

  11. juni 2011
 • Veldig fin blogg :) Jeg har fulgt chihuahua bloggen din veldig lenge og det vil jeg fortsette og gjøre også. Hvertfall med tanke på at jeg har en chi selv:-)) Jeg blogger om hunden min på http://www.leahogjea.blogg.no, men nå prøver jeg meg på blogspot.com også: http://leahcinderella.blogspot.com/ :)

  3. juli 2011
 • Takk for det :D Så hyggelig at du har fulgt med over lengre tid. Koselig. Chihuahua er en flott hunderase!

  3. juli 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.