Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Bloggen 1 år | Spurven 10 mnd!

Bloggen 1 år | Spurven 10 mnd!

For ett år siden opprettet jeg meg blogg og bestemte meg for å prøve meg på blogging. Jeg var da i mitt tredje trimester med lille spurven. Rart å tenke på at den lille herlige fantastiske spurvegutten lå i magen min på den tiden. Dagene var ganske kjedelige, så jeg tenkte at en blogg kunne holde min kreative gen i aktivitet. Det var en fin sysselsetting og nå fyller jo bloggen 1 år!! 

Så er det 10 mnd dagen til Spurven! Han er blitt så utrolig aktiv for tiden. Han klatrer, krabber og reiser seg opp. Han elsker å dra i gardinen eller persiennesnoren, samt rive ned alt som er på bordet. Det innebærer en del knall og fall, men han er oppe på beina ganske fort igjen. Det blir en del bekymringer i løpet av dagen merker jeg, men det er vel helt normalt i den alderen. Han får i skrivende stund en del tenner på en gang. Fortenner oppe og nede samt hjørnetenner. Nattesøvnen er langt fra bra, matlysten er ikke på topp og humøret er veldig skiftende, men det kommer seg nok når alle tennene har fått brutt frem. Han er blid og fornøyd inne i mellom, så det er alltid rom for lek og moro på dagtid.

Ha en fortsatt fin helg alle sammen!

Comments:

 • Nydelig uttrykk, og vakre øyne på den gutten! ekstra piff i bildet var speilingen i vindusflaten
  Fortsatt fin søndag!

  22. april 2012
 • For en nydelig gutt du har Karin…

  Se på bloggen min…du har fått blog award..
  http://brittklundli.blogspot.com/2012/04/blog-award.html

  Ha en fin kveld..

  Klem fra Britt.

  22. april 2012
 • Jeanette

  Åh,så stor han har blitt, tida flyr jo bare! :)
  Syns han bare blir mer og mer lik sine skjønne søstre, selv om man ser at han er en liten mann! <3
  Må komme innom dere en tur om ikke så altfor lenge, ser jo av bildene at det er lenge siden sist!
  Klem fra oss i Halden

  23. april 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.