Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Blåst til himmels…!

Blåst til himmels…!

[Nikon utstyr solgt]
 
 I går kveld fikk jeg lest mye praktisk om kamera mitt (Canon 5D MKII) og prøvd meg ut på forskjellige innstillinger. Så i dag fikk jeg testet ut mye av det i praksis. Kan bare si at jeg er blåst til himmels over detaljene, fargene, livet og gløden i bildene. Jeg syns det er helt rått. Det passet fint å få ordentlige bilder av Nikon utstyret som jeg skal selge. Har også bestemt meg for å selge min (høyst elsket) ekstern blits Nikon Speedlight SB-900 som jeg fikk til bursdagen min i fjor. Jeg har mer igjen for å holde meg til ett kameramerke.

Det måtte jo bli noen flere testbilder av Spurven i vognen i dag også. Min herlige lille sjarmør! Faktisk kunne jeg zoome meg helt inn på øyet hans og se speilbilde av meg selv i pupillen hans! Sykt rått!!

Mens Spurven sov så søtt ute i vognen sin i dag benyttet jeg meg av å lese litt i manualen ute i det fine været. Veldig interessant lesestoff!

Jeg ser at jeg har totalt 18 følgere nå!! Tusen takk til dere som har lagt dere til!
Ha en fin kveld/natt alle sammen!

Comments:

 • Grattis med nytt kamera. Ser du allerede har blitt godt kjent med det. Gleder meg til å se bildene du tar med det.C

  22. september 2011
 • Skroller og skroller på siden her og er faktisk helt stum av beundring, bare så du vet det altså :-)

  22. september 2011
 • Tusen takk!! ♥

  22. september 2011
 • Gratulerer med nytt utstyr,og så bra at du er fornøyd :) (Godt du tok til fornuften og gikk for Canon ;))

  23. september 2011
 • Tusen takk Linn! Ja superfornøyd. Veldig fornøyd med Canon.

  23. september 2011
 • Spennende med nytt kamera. Nydelige bilder!

  23. september 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.