Bitteliten Prins på nyfødtfotografering

nyfødtfotografering hos KarinFoto i Sarpsborg,Østfold,nyfødtbesøk fra Moss,babyfotograf,erfaren nyfødtfotograf,

nyfødtfotografering hos KarinFoto i Sarpsborg,Østfold,nyfødtbesøk fra Moss,babyfotograf,erfaren nyfødtfotograf,

 

Nydelige gutten fra Moss, i studio for nyfødtfotografering ★

Denne lille sjarmøren var faktisk 3,5 uker da han var i studio. Mange ganger kan nyfødtfotografering i denne alderen være litt i seneste laget, men for noen er det akkurat passe. Det er ofte noe fødselsvekten avgjør og om babyen er født før termin eller etter. Er babyen veldig liten ved fødsel og født før termin, kan man ha et bedre utgangspunkt for nyfødtfotografering når de er litt eldre. Store babyer (4 kg +) er en fordel å fotograferes tidlig siden det kan virke som disse ikke har så tydelig nyfødtutseende som mindre babyer.

Det er så utrolig spesielt å få møte så mange nyfødte og se hvor store personligheter de har allerede fra starten av ♥ Utseende, detaljer på tær og fingre, formen på ørene og munnen. Alle er seg selv på sin vakre måte ♥

Som noen av dere kanskje så på facebook tidlig i dag, feirer jeg snart 3 år som nyfødtfotograf og snart 2,5 år som selvstendig næringsdrivende. Jeg er så ydmyk og takknemlig. Det har ikke vært en enkel vei, og tror faktisk ikke jeg har sovet like godt etter jeg ble selvstendig næringsdrivende haha!…, men igjen så givende å skape sin egen arbeidsplass og fylle dem med det som er kunst i mine øyne, – nemlig verdifulle øyeblikk av det kjæreste vi har.

God helg alle sammen
KarinP