Premiert2019_fotograf_Karin_Pedersen_Karinfoto_babyfotograf_nyfødtfotograf_Fotografering_sarpsborg_fredrikstad-moss-halden-oslo

Bildene jeg ble premiert for i Landskonkurransen 2019!!

Diplom – Hederlig Omtale «7 weeks». Bildet over

 

Premiert2019_fotograf_Karin_Pedersen_Karinfoto_babyfotograf_nyfødtfotograf_Fotografering_sarpsborg_fredrikstad-moss-halden-oslo

Diplom – Hederlig Omtale «Newly Hatched».

I går søndag, var det premieutdeling for Landskonkurransen 2019. Jeg er så utrolig glad for at to av bildene mine ble premiert med Hederlig omtale Diplom. Nå har jeg siden jeg ble medlem av Norges fotografforbund blitt premiert for totalt 10 bilder fordelt på 2017, 2018 og 2019. Det er så givende å se at bildene mine gjør inntrykk på dyktige fotografer i forskjellige juryer i tillegg til de fine familiene i studio.

Stolt og glad i den fine jobben min  •*❊~ H a p p y ~❊*•

Tusen takk til de som stilte opp som modell og som har godkjent å la meg bruke bildene i konkurranser ♥

Ø n s k e r  d e g  e n  f i n  d a g!