Jente med en hund i armene

Barnefotografering på Tjøme i Vestfold! / Ledig for oppdrag!

Portrett av en jente med en hund.Jente som sitter i gresset med en hund på barneføtogråfering

Hund som sitter i gresset

Etter en så lang vinter, var det ubeskrivelig godt med sol. Det var ikke bare sol, men også skikkelig sommervarme som krevde umiddelbar klesskifte. Det til stor glede for denne frøkna. Fra fleece til skjørt på samme dag! Hvilken dag!! ☀️ Lille Lykke derimot kunne ikke akkurat skifte ut av ullkåpen sin, men satt allikevel pris på det fine varme været.

 

Jeg pendler ofte mellom Sarpsborg og Tjøme regelmessig da kjæresten min bor der. Det gjør meg tilgjengelig for oppdrag på begge steder 🤩 Jeg verker etter flere oppdrag i så fine og nydelige omgivelser.

Hvilke oppdrag tar jeg i Sarpsborg og på Tjøme?

Jeg har fotostudio i Sarpsborg, hvor jeg gjør utendørsfoto og nyfødtfotograferinger og andre studierelaterte fotograferinger. På Tjøme er det bare utendørsfoto inntil videre. Det er skikkelig idyllisk med med så vakker natur vi finner der. Jeg gjør oppdrag både for privatpersoner og bedrifter. Oppdragene går mest i baby, barn, konfirmant og familie, med 11 års erfaring som profesjonell fotograf innenfor barnefotografering.

Ønsker du deg profesjonelle bilder du kan glede deg over i mange år framover, kan du sende meg en melding 👉 HER.

Hva jeg tilbyr av produkter?

Jeg tilbyr kundene mine forstørrelser på fotopapir, lerret, album, digitale filer og det moderne produktet; touch (bilder trykket på mdf plate). Disse kan også kombineres med flere bilder så du får en fin og moderne collage på veggen.

 

🌟 Se flere barnebilder her

🌟 Mer info om søskenfotografering her

🌟 Mer info om ettårsfotografering her

🌟 Book inn en tid og dato som passer for deg her

 

Karin 💫


Fotograf Karin Pedersen | KarinFoto
Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg / Tjøme
www.karinfoto.no
www.facebook.com/karinfoto
Mobil: 977 82 103