Babyfotografering 7 mnd med stjerner i studio

Baby 7 mmd,babyfotografering,studio,babyfotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,

Baby 7 mmd,babyfotografering,studio,babyfotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,

 

Vakringen 7 mnd gammel på babyfotografering ★

Når du først har fått tak i et par stjerner er det klart at man ikke lar den sjansen gå fra seg til å lure med seg en hjem, haha! Vi kunne ikke noe annet enn å le godt av det herlige uttrykket og med stjernen på innelomma ♥ Fine lille vakringen!! Vi fikk så søt bildeserie av at han holder stjerne i været, gir stjerne til mammaen sin, hylskrik når mamma skal ta fra han stjerna, og så disse her da. Han stortrives og lo og skrattet heldigvis for det meste. Ganske vanskelig å bare velge ut noen med så mange søte uttrykk.

Stjernene er hjemmelaget og egentlig en slags «testversjon». Min kjære og jeg sagde dem ut i tre (eller mer korrekt, han sagde og jeg så på! haha!), men det tok jo for alltid å lage, så det ble bare med de to. To holder egentlig i massevis, men hadde vært fint med litt flere variasjoner på størrelsene.

Ellers er det offiselt skolefri for jentene, så da blir det en del mer kveldsjobbing med bildebehandling når de har lagt seg. Da får jeg litt tid sammen med dem på dagtid mens lillebror er i barnehagen. Han er verdens skjønneste lillebror som ble fire år i går, men også veldig irriterende til tider syns dem, så litt fri fra han setter dem pris på. Fotograferingene vil fortsatt foregå på dagtid på hverdagene gjennom hele juli. Jeg er veldig glad for at jeg kan styre arbeidsdagen min såpass mye, og kan få det beste fra jobben og familien på en gang ♥ 

Ønsker deg en fin kveld 
KarinP