Babyfotograf i Sarpsborg / Nyfødtfotografering med smil i bøtte!

Vakker,våken,nyfødt,øyeblikk,fotografering,nyfødtfotografering

oyeblikk_nyfodt_karinfoto_com_webside4

Vakker_nyfødtfotografering_babyfotografering_i_Studio

{Nyfødtfotografering 10 dager} 

Nydelig prinsesse som sov så godt i bøtta! ♥ Utrolig å tenke på hvor små de nyfødte er!!

I dag har jeg jobbet en del med gallerier som skal være klare denne uken. Ahh så mange fine bilder! Det er en utfordring å velge ut de aller beste fra så mange bra bilder, men det er ingenting som slår et knallbra webgalleri med de beste av de beste bildene fra fotograferingen (minst 20 fargebilder). Nå har jeg endelig fått mitt etterlengtet kamera Canon 5d Mark iii, noe som gjør at jeg kan fotografere med to kameraer uten å måtte bytte mellom to objektiver hele tiden, syns det var litt stress, men det fungerte absolutt. Veldig praktisk å slippe styre med det nå. Jeg er så fornøyd!  Nå gjenstår det bare å få hjem den trådløse triggeren til  det nye kamera, så blir det perfekt. Tipper den klikkes hjem fra nett om ikke så altfor lenge :) Jeg elsker nettshopping!! Ellers er planene å få opp en del ensfarget bakgrunner i studio nå. Det kommer til å bli veldig bra for fotografering av de litt eldre babyene :)

Må bare nevne IGJEN at jeg er superimponert over hvor flinke foreldrene er til å prioritere tid til å komme i studio så kort tid etter fødsel! Stadig flere kommer langveisfra også, noe jeg syns er så rørende ♥★

Ha en fin dag!

♥ – Karin

thumb_prinsesse5