Baby 7 mnd fra Oslo / Babyfotografering i babystudio / Fotorekvisitter

Nydelig,7mnd,gutt,oslo,babyfotografering,pastell,karinfoto,fotograf,babyfotograf,østlandet,østfold

babyfotografering,karinfoto,babyfotograf,østfold,østlandet

Babyfotografering,karinfoto,babyfotograf,østlandet

Babyfotografering,karinfoto,babyfotograf,østlandet

Herlig sjarmør fra Oslo ♥ Han likte så godt ballene i studio. Så fin den lua mammaen hans hadde med til fotograferingen.

Babyfotografering,fotorekvisitter,tutuskjørt,tyllskjørt,karinfoto,props

Jeg er stadig på utkikk etter rekvisitter i studio, og fyller stadig på med noe nytt. Jeg lager mye selv, men kjøper også gjerne. Nå som jeg har fått en del flere oppdrag på planen, får jeg ikke strikket og heklet så mye som jeg gjorde før. Da er det fint at man kan kjøpe noe ferdig. Har du noen tips, kom gjerne med forslag, eller om du selger noe du selv har laget, legg gjerne link i kommentarfeltet. Jeg sjekker det gjerne ut. Blant annet mangler jeg matchende hårbånd til dette nyyyydelige skjørtet i mintgrønn. Jeg elsker den fargen!! ♥

Ha en fin ukestart ♥ Følg meg gjerne på facebook ved å «like» siden :)

– Karin