B l e s s i n g s

karinfoto,babyfotograf,KarinPedersen,babybilder,babystudio,fotostudio,fotograf,babyfotograf,photoshoot,sarpsborg

For et fantastisk sted å sitte å jobbe ♥ Jeg har tatt med meg iMac´n hjem til søsteren min og har nå bodd her noen dager med de fine tantebarna mine. Fått unna litt jobb mens de har vært i barnehagen på dagtid og litt på kveldstid når dem har lagt seg. Søsteren min er så sabla god på interiør så absolutt alt her i huset matcher jo til de minste detaljene… en fryd for øynene ♥ Hun har fylt både skap og skuffer med alle tenkelige favoritter, så dette er jo rene spahotellet ♥ Snakk om lykke!! Nå vet jeg jammen ikke om jeg vil tilbake til det lille kontorhjørnet mitt hjemme igjen hahaha!!

Godt med litt miljøforandring og ekstra deilig at jeg bare kan fylle bilen med det jeg trenger, å finne meg et kontor hvor som helst. Ikke at jeg egentlig drasser med meg iMac´en ut til vanlig altså, men gjør det når jeg kan og skal være borte i flere dager. Jeg har en MacBook pro liggende klar som er planlagt å erstatte denne. Den er langt bedre å koble til Eizoskjermen jeg har på kontoret, samt lettere å ta med seg på oppdrag, men føler liksom ikke helt for å gi slipp på den fine iMac´n riktig enda.

karinfoto_babyfotograf_karinfoto_bil_volvo
Utenfor står den fine volvoen min og bare venter på å bli kjørt ♥ Nå har jeg hatt lappen i 2 mnd og er like svimmel av forelskelse – om ikke mer(!!) Det forklarer nok alle selfiene jeg har lagt ut de siste månedene som enten er i bilen eller utenfor…Hihihi!

karin pedersen karinfoto

Ganske morsomt at det ser ut som jeg har vannmerket bilen min med den nye bildekoren, sånn jeg gjør med alle bildene mine. Så fornøyd med den jobben!! Veldig gøy med responsen hittils og morsomt at flere snakker til meg og hilser på meg med å si navnet mitt :) Koselig ♥

Hvis du vil se flere bilder av bilen min med den nye dekoren, ligger det på facebooksiden min; Babyfotograf Karin Pedersen / KarinFoto bare å bla seg nedover på veggen.

Ønsker deg en finfin dag til deg og dine ♥

KarinP