B e r i k e t

 

babyføtter,detaljer,nyfødtfotografering,nyfødtfoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,KarinFoto,FotografKarinPedersen

Wow! For for en virvelvind av noen måneder det har vært. Jeg er helt målløs, ydmyk og utrolig rørt på en gang. Det har vært hektiske dager i studio og foran mac´n, øvelseskjøring, ferie og trening i en ordentlig fin blanding. Alltid når jeg har fulle dager med masse på planen, får jeg alltid mye oppdragsforespørsler, noe som har medført til at jeg har måttet si nei til over titalls oppdrag bare i juli. I de tilfellene har de som booker seg inn i god tid, alltid førsteprioritet.

Så til tross for en veldig stressende periode, har det også vært en av de mest inspirasjonsrike periodene på veldig lenge. Å være fotograf høres kanskje ikke så krevende ut, men vi er hele tiden avhengig av inspirasjon og motivasjon til å skape unike øyeblikk for familiene. Å lade batterier, bli kjent med nye flotte mennesker, oppdage nye sider ved seg selv, LE masse og ellers leve livet, er viktige elementer for meg så jeg kan være kreativ og lage noe unikt. Ett bilde er ikke bare ett knips med et kamera, men en sammensetning av ønsker, tilpasset babyens behov, lyssetting, farger og kunnskap, sikkerhet og til slutt litt kunst. Alt dette krever engasjement og vilje etter å forevige en følelse, forevige et vakkert øyeblikk som varer for alltid – det er drivet mitt – At du skal få favorittøyeblikket ditt foreviget for alltid! ♥

Så nå er hverdagen blitt ganske annerledes. Jeg har førekort (!!!) og hatt det i 1,5 uke allerede. Det er fortsatt like uvirkelig følelse å kjøre på egen hånd som da jeg bestod oppkjøringen, en – u t r o l i g – frihetsfølelse!! Den følelsen kombinert med at jeg ble inspirert til å gjøre en livsstilsendring på samme tid som jeg begynte på førekortet, har også gjort meg mye sunnere, friskere og ikke minst 10 kg(!!!) lettere, på bare 3 måneder!! Helt magisk følelse å finne seg selv igjen ♥ Fortsatt passe ukomfortabelt foran kamera da *lol*.

testing

Inspirasjon er så viktig! Så ydmyk og sprudlende takknemlig jeg er for at det fins så spesielle mennesker der ute som vekker den i meg! Tusen takk for det! Ganske sikker på at dere vet hvem dere er ♥

God onsdag til deg ♥

KarinP