B e l l y p o s e

Nyfødtfotograf Karin Pedersen, Oslobesøk,Nyfødtfotografering,babyfotografering,sarpsborg,kalnes,babyfoto,

Nydelige lille prinsessen ♥

 

Det er ganske utrolig hvordan et lite menneske kan få plass inne i magen. Nyfødte er utrolig myke i kroppen og kan ligge komfortabelt med beina langt opp på magen. Den fleksible kroppen vil forandre seg litt for hver dag etter babyen er født, og allerede nærmere to uker er det ikke like komfortabelt lenger. Det er noe av det som gjør nyfødtfotografering før 2 uker så ekstra spesiell. De folder seg naturlig sammen slik de lå i magen for bare noen dager siden ♥

Her er det utrolig hektiske dager hvor jeg sjonglerer mellom fotograferinger, redigeringer, pakkeklargjøringer, møter og kjøreopplæring. Inne i alt dette holder jeg også på med nytt hjemmesidedesign, som skulle vært på plass for flere måneder siden og ferdigstille demoproduktene som skal komme i studio. Jeg har følt at det er så mange løse tråder i prosjektene mine som jeg aldri blir ferdig med, men nå ser jeg lys i tunnelen på flere områder, heldigvis.

Det kan være utfordrende å få timet inn nyfødtfotograferingene siden disse reserveres inn med termindatoer, men fødslene skjer både før, på og etter terminen, så det kan derfor blir det noen ganger rene uker med bare fotograferinger og uke med bare redigeringer. Ingen uker er like da, det syns jeg er litt fint ;) 

God ukestart 

KarinP